Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Buiten akupanelen in je tuin

Lisa Garden op 31-07-2024

Of je nu een moderne, landelijke of industriële stijl hebt in huis, dan is het natuurlijk leuk om deze stijl door te trekken tot in de tuin. Je huis is de plek waar je een warm en fijn gevoel krijgt elke keer als je thuis komt, dus waarom zou je dit ook niet in je tuin willen? Je kunt door leuke aanpassingen en decoratie je tuin omtoveren tot iets nieuws. Denk bijvoorbeeld aan akupanelen in natuurlijke kleuren om meer levendigheid te geven in je tuin. Lees snel verder wat jij kunt doen om je tuin om te toveren tot jouw droomtuin!

Houten look

Als je een moderne of landelijke stijl in huis hebt, heb je ongetwijfeld veel gebruikgemaakt van hout. Of je nu houten balken aan het plafond hebt zitten of het in de decoratie hebt zitten. Hout is ook een hele mooie oplossing voor buiten, zoals akupanelen aan de wand. Bij Akuwoodpanel.be vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten panelen. Je kunt kiezen uit meerdere natuurlijk tinten met verschillende structuren. Zo zit er zeker iets tussen wat bij jouw stijl past.

Aan het huis

De akupanelen zijn ook gemakkelijk te bevestigen aan je huis zelf. Ideale plekken om buitenpanelen te plaatsen zijn bijvoorbeeld aan de gevel van het huis of aan de schuur. De buitenpanelen zijn gemaakt voor buitengebruik en zijn weerbestendig. Naast dat je je huis en tuin een mooie make-over geeft, zijn de panelen ook nog eens duurzaam, omdat ze 100% afkomstig zijn van gerecyclede materialen. Ook heb je weinig onderhoud aan de panelen, want ze zijn bestand tegen vocht, schimmel en insecten, wat zorgt voor minder onderhoud en langere duurzaamheid. Ze gaan wel ruim 25 jaar mee, zodat je er echt veel plezier van houdt.

Makkelijk decoreren

Door de panelen rondom je huis zorgt het voor een mooie stijl voor in de tuin. Hierdoor kun je gemakkelijk de rest van je tuin decoreren en jouw stijl doortrekken tot in de puntjes. Denk bijvoorbeeld aan de mooie zithoek aan je huis, door een tuinset in jouw stijl erbij te voegen. Met een vuurkorf tafel geeft je een echte sfeer in de tuin. Door de panelen creëer je een mooie plek en hoef je niet meer te denken aan de wanden, maar kan je de ruimte mooi decoreren en weer volop genieten in de tuin.

Een tweede thuis

In de zomer is niks fijner dan in je tuin kunnen leven. Wanneer je jouw tuin hebt aangekleed met akupanelen en een mooie zitplek hebt gecreëerd, kun je hier uren spenderen. Je kunt bijvoorbeeld een extra tv aan de wanden bevestigen om optimaal gebruik te maken van je tuin. Met een afdak kun je er ook genieten als er een zomers buitje in de lucht hangt. Op deze manier creëer je een tweede huis en haal je alles uit de zomer en je tuin.